OSTO- JA YLEISET EHDOT

 

EHDOT | Tervetuloa NANO GO Suomen verkkosivustolle – tässä ovat oikeudelliset kohdat, jos niitä tarvitaan. NANO GO Suomi hallinnoi verkkosivustoa osoitteessa www.nanogo.fi. Lue nämä ehdot huolellisesti ennen verkkosivuston käyttöä. Käyttämällä NANO GO Suomen verkkosivustoa vahvistat, että hyväksyt nämä ehdot.

  1. Oma tili

Jos käytät verkkosivustoa, vastaat tilisi ja salasanasi luottamuksellisuuden säilyttämisestä sekä tietokoneellesi pääsyn rajoittamisesta, jotta vältyt luvattomalta pääsyltä tilillesi. Suostut vastaamaan kaikista tilisi tai salasanasi alla tapahtuvista toiminnoista. Sinun tulisi ryhtyä kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaaksesi, että salasana on luottamuksellinen ja turvallinen, ja sinun tulisi ilmoittaa meille välittömästi, jos sinulla on syytä uskoa, että salasanasi on tullut jonkun muun tietoon tai jos salasanaa on todennäköisesti käytetty luvattomalla tavalla. Varmista, että meille toimittamasi tiedot ovat oikeita ja täydellisiä, ja ilmoita meille välittömästi kaikista rekisteröinnin yhteydessä antamiesi tietojen muutoksista. NANO GO Suomi pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä pääsystä verkkosivustolle, sulkea tilejä, poistaa tai muuttaa sisältöä tai peruuttaa tilauksia oman harkintansa mukaan. Jos peruutamme tilauksen, se ei maksa sinulle mitään.

  1. Yksityisyys

Jos haluat ymmärtää käytäntöjämme, tutustu tietosuojakäytäntömme, joka koskee myös verkkosivustomme www.nanogo.fi vierailua.

  1. Pääsy NANO GO

Teemme kaikkemme, että verkkosivuston saatavuus olisi katkeamaton ja välittäminen virheetön. Mutta internetin luonteen vuoksi sitä ei voida taata 100-prosenttisesti. Lisäksi pääsysi verkkosivustolle voidaan ajoittain keskeyttää tai rajoittaa, jotta verkkosivuston korjaus, huolto tai uusien palvelujen käyttöönotto olisi mahdollista. Pyrimme rajoittamaan tällaisen verkkosivuston keskeyttämisen tai rajoittamisen tiheyttä ja kestoa.

  1. Lisenssi verkkosivustolle pääsyyn

NANO GO Suomi myöntää sinulle rajoitetun lisenssin tälle verkkosivustolle pääsyyn ja henkilökohtaiseen käyttöön, mutta et saa ladata tai muuttaa sitä tai sen osaa (paitsi sivun välimuistiin tallentamiseksi), ellei NANO GO Suomi ole antanut siihen nimenomaista kirjallista suostumusta. Tämä lisenssi ei kata tämän verkkosivuston tai sen sisällön jälleenmyyntiä tai kaupallista käyttöä; minkä tahansa tuoteluetteloiden, kuvauksien tai hintojen keräämistä ja käyttöä; tämän verkkosivuston tai sen sisällön johdannaista käyttöä; tilin tietojen lataamista tai kopiointia toisen kauppiaan eduksi; tai tietojen louhinnan, robottien tai vastaavien tietojen keräämisen ja erottamisen työkalujen käyttöä. Tätä verkkosivustoa tai sen mitä tahansa osaa ei saa kopioida, kopioida, myydä, käydä tai käyttää muilla kaupallisilla tarkoituksilla ilman meidän nimenomaista kirjallista suostumustamme. Et saa käyttää kehystystä tai kehystystekniikoita NANO GO Suomen tavaramerkin, logon tai muun omistusoikeuden alaisen tiedon (mukaan lukien kuvat, teksti, sivun asettelu tai muoto) lisäämiseksi ilman nimenomaista kirjallista suostumusta. Ilman NANO GO Suomen nimenomaista kirjallista suostumusta et saa käyttää metatageja tai muuta “piilotettua tekstiä”, jossa käytetään NANO GO Suomen nimiä tai tavaramerkkejä. Kaikki luvaton käyttö päättää NANO GO Suomen myöntämän luvan tai lisenssin voimassaolon. Sinulle myönnetään rajoitettu, peruutettavissa oleva ja ei-yksinomainen oikeus luoda hyperlinkki NANO GO: n tervetuliaiselle, jos linkki ei esitä NANO GO Suomen tuotteita tai palveluita väärin, harhaanjohtavasti, halventavasti tai muulla tavalla loukkaavasti. Et saa käyttää linkin osana mitään NANO GO: n logoa tai muuta patentoitua grafiikkaa tai tavaramerkkiä ilman meidän nimenomaista kirjallista suostumustamme.

  1. Sinun käytöksesi

Et saa käyttää verkkosivustoa millään tavalla, joka aiheuttaa tai voi aiheuttaa verkkosivuston tai sen käytön keskeytymisen tai vahingoittumisen. Ymmärrät, että sinä, etkä NANO GO Suomi, olet vastuussa kaikesta tietokoneeltasi meille lähetetystä sähköisestä viestinnästä ja sisällöstä, ja sinun on käytettävä verkkosivustoa vain laillisiin tarkoituksiin. Et saa käyttää verkkosivustoa seuraaviin toimiin: · petoksen tarkoituksena tai rikoksen tai muun lainvastaisen toiminnan yhteydessä · lähettää, käyttää tai uudelleenkäyttää materiaalia, joka on laitonta, loukkaavaa, halventavaa, säädytöntä, herjaavaa, niljakasta tai uhkaavaa; tai rikkoo tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä, luottamusta, yksityisyyttä tai muita oikeuksia; tai on muulla tavalla haitallista kolmansille osapuolille; tai moitittavaa; tai joka koostuu ohjelmistoviruksista, poliittisista kampanjoista, kaupallisista tarjouksista, ketjukirjeistä, massapostituksista tai mistä tahansa “roskapostista” tai sisältää niitä. · aiheuttaa ärsytystä, epämukavuutta tai tarpeetonta ahdistusta.

  1. Tekijänoikeudet ja tietokantaoikeudet

Kaikki verkkosivustolla oleva sisältö – kuten teksti, valokuvat, grafiikka, logot, painikkeiden kuvakkeet, kuvat, ääniklipit, digitaaliset lataukset, tietokokoelmat ja ohjelmistot, ovat yrityksen NANO GO Finland, sen tytäryhtiöiden tai sisällöntuottajien omaisuutta ja suojattu Suomen tasavallan ja kansainvälisten tekijänoikeus- ja tietokantaoikeuslakien mukaisesti. Kaikki tällä verkkosivustolla oleva sisältö on yrityksen NANO GO Finland yksinomainen omaisuus ja sitä suojaavat Suomen tasavallan ja kansainväliset tekijänoikeus- ja tietokantaoikeuslait. Kaikki tällä verkkosivustolla käytettävä ohjelmisto kuuluu yritykselle NANO GO Finland, sen tytäryhtiöille tai ohjelmistotoimittajille ja sitä suojaavat Suomen tasavallan ja kansainvälisten tekijänoikeuslakien mukaisesti. Ilman NANO GO Finlandin nimenomaista kirjallista suostumusta et saa järjestelmällisesti poimia ja/tai uudelleenkäyttää osaa verkkosivuston sisällöstä. Erityisesti et saa ilman NANO GO Finlandin nimenomaista kirjallista suostumusta käyttää datakaivureita, robotteja tai vastaavia tietojen keräämisen ja erottamisen työkaluja tämän verkkosivuston olennaisten osien uudelleenkäyttämiseen (kerran tai useammin). Samoin et saa ilman NANO GO Finlandin nimenomaista kirjallista suostumusta luoda ja/tai julkaista omaa tietokantaasi, joka sisältää www.nanogo.fi verkkosivuston olennaisia osia (esim. meidän hinnat ja tuoteluettelot).

  1. Tavaramerkit

NANO GO ja muut merkit, jotka on mainittu verkkosivustollamme, ovat yrityksen NANO GO Suomi tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

  1. Meidän sopimuksen

Kun teet tilauksen NANO GO Suomesta tuotteen ostamiseksi, lähetämme sinulle sähköpostin, joka vahvistaa tilauksesi vastaanottamisen. Sähköpostivahvistus luodaan automaattisesti, jotta saat tilauksesi yksityiskohtien vahvistuksen. Automaattinen vahvistus ei tarkoita välttämättä, että pystymme täyttämään tilauksesi.

  1. Tuotetiedot

Jos tuote on merkitty väärällä hinnalla tai virheellisillä tiedoilla, NANO GO Suomella on oikeus kieltäytyä tai peruuttaa väärällä hinnalla tilattu tuote. NANO GO Suomella on oikeus kieltäytyä tai peruuttaa mikä tahansa tällainen tilaus, riippumatta siitä, onko tilaus vahvistettu ja tililtäsi on maksettu vai ei. Jos luottokortiltasi on jo veloitettu tällaisesta ostosta ja tilauksesi peruutetaan, NANO GO Suomi palauttaa rahat tilillesi maksetun summan mukaisesti. Vaikka NANO GO Suomi pyrkii antamaan mahdollisimman tarkkaa tietoa, emme koskaan takaa 100% tarkkuutta. Vaikka pyrimme pitämään kaikki tuotekuvamme ajan tasalla, jotkin tuotteet voivat tilauksen yhteydessä poiketa kuvassa olevasta. Kaikki vaihtelut tai korvikkeet täyttävät saman tarkoituksen kuin kuvassa esitetty.