Tilaaminen

Tuotteiden tilaamiseksi lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin. Tilausta varten on täytettävä vaaditut tiedot ja valittava sopiva toimitustapa. Tämän jälkeen näytölle tulee maksun määrä, jonka voi maksaa turvallisesti seuraavien maksutapojen kautta:

  1. a) Suomalaiset pankkilinkit
  2. b) Visa/Mastercard korttimaksut
  3. c) Google ja Apple Pay

HUOM! Pankkilinkillä maksettaessa paina ehdottomasti pankin sivulla painiketta “Takaisin kauppiaan luo”.

Maksuja välittää Montonio Finance. Maksu suoritetaan verkkokaupan ulkopuolisessa turvallisessa ympäristössä – pankkilinkillä maksettaessa vastaavan pankin turvallisessa ympäristössä. Myyjällä ei ole pääsyä asiakkaan pankki- ja luottokorttitietoihin. Sopimus tulee voimaan, kun tilaukseen kuuluva summa on saapunut verkkosivuston tilille.

Verkkosivuston omistaja on henkilötietojen vastuullinen käsittelijä ja välittää maksujen suorittamiseksi tarvittavat henkilötiedot valtuutetulle käsittelijälle Montonio Financelle.

Jos tilattua tuotetta ei voida toimittaa tuotteen loppumisen tai muun syyn vuoksi, ostajalle ilmoitetaan siitä ensimmäisessä tilaisuudessa ja maksettu raha (mukaan lukien toimituskulut) palautetaan viipymättä, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa ilmoituksen lähettämisestä.

Toimitus

Tuotteita lähetetään seuraaviin maihin: Suomi

Tilauksen vastaanottamiseksi asiakkaan on valittava jokin seuraavista vaihtoehdoista: kuriiri tai Posti-pakettiautomaatti.

Asiakas maksaa toimituskulut, ja vastaavat hintatiedot näkyvät toimitustavan yhteydessä.

Kotimaan lähetykset saapuvat yleensä asiakkaan määrittämään kohteeseen 3-7 työpäivän kuluessa myyntisopimuksen voimaantulosta.

Poikkeustapauksissa tuote voidaan toimittaa 45 kalenteripäivän kuluessa.

Peruutusoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa verkkokaupassa tehty sopimus 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Peruutusoikeus ei koske oikeushenkilöitä.

14 päivän peruutusoikeuden käyttämiseksi tilattua tuotetta ei saa käyttää muulla tavalla kuin on tarpeen vakuuttuakseen tuotteen luonteesta, ominaisuuksista ja toiminnasta tavalla, joka on sallittu fyysisessä kaupassa tuotteen testaamiseksi.

Jos tuotetta on käytetty muuhun tarkoitukseen kuin on tarpeen vakuuttuakseen tuotteen luonteesta, ominaisuuksista ja toiminnasta tai siinä on käytön tai kulumisen merkkejä, verkkosivustolla on oikeus alentaa palautettavaa maksua vastaavasti tuotteen arvon alenemisen mukaan.

Tuotteen palauttamiseksi on esitettävä peruutusilmoitus ja lähetettävä se sähköpostiosoitteeseen info@nanogo.fi viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Tuotteen palautuskulut maksaa ostaja, paitsi jos palautuksen syy johtuu siitä, että palautettava tuote ei vastaa tilattua (esim. väärä tai viallinen tuote).

Ostajan on palautettava tuote 14 päivän kuluessa ilmoituksen tekemisestä tai esitettävä todiste siitä, että hän on luovuttanut tuotteen kuljettajalle kyseisen ajanjakson aikana

Verkkosivusto palauttaa ostajalle kaikki sopimuksen perusteella saadut maksut viipymättä, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen vastaanottamisesta, kun palautettava tuote on vastaanotettu.

Verkkosivusto voi kieltäytyä maksujen palauttamisesta, kunnes se on vastaanottanut sopimuksen kohteena olevan tuotteen tai kunnes ostaja on toimittanut todisteet siitä, että hän on lähettänyt tuotteen takaisin, riippuen siitä, kumpi tapahtuu ensin.

Jos ostaja on nimenomaisesti valinnut verkkosivuston tarjoaman halvimman tavan toimittaa tavaraa eri tavalla kuin tavallinen toimitustapa, verkkosivusto ei ole velvollinen palauttamaan kulua, joka ylittää tavallisen toimitustavan kustannukset.

Verkkosivustolla on oikeus peruuttaa myyntisopimus ja vaatia ostajalta takaisin tuote, jos verkkokaupan hinta on merkitty virheellisesti merkittävästi alle tuotteen markkinahinnan.

Verkkosivusto vastaa ostajalle myydyn tuotteen sopimusehtojen vastaisuudesta tai virheestä, joka oli olemassa jo tuotteen luovutushetkellä ja joka ilmenee kahden vuoden kuluessa tuotteen luovutuksesta ostajalle. Kuuden ensimmäisen kuukauden aikana tuotteen luovutuksesta ostajalle oletetaan, että virhe oli olemassa jo tuotteen luovutushetkellä.

Verkkosivuston on kumottava tämä oletus. Ostajalla on oikeus kahden kuukauden kuluessa puutteen ilmenemisestä kääntyä verkkokaupan puoleen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@nanogo.fi.

Verkkosivusto ei vastaa puutteista, jotka ovat syntyneet tuotteen luovutuksen jälkeen ostajalle.

Jos verkkosivustolta ostetulla tuotteella on puutteita, joista verkkosivusto vastaa, verkkosivusto korjaa tai korvaa puutteellisen tuotteen. Jos tuotetta ei voida korjata tai korvata, verkkosivusto palauttaa ostajalle kaikki myyntisopimuksen mukana tulleet maksut.

Verkkosivusto vastaa kuluttajan esittämään valitukseen kirjallisesti tai kirjallisesti toistettavassa muodossa 15 päivän kuluessa.

Suoramarkkinointi ja henkilötietojen käsittely 

Verkkosivusto käyttää ostajan antamia henkilötietoja vain tilauksen käsittelyyn ja tuotteen lähettämiseen ostajalle. Verkkosivusto välittää henkilötietoja kuljetuspalveluja tarjoaville yrityksille, jotta tuote voidaan toimittaa perille.

Verkkosivusto lähettää ostajalle uutiskirjeitä ja tarjouksia ostajan sähköpostiosoitteeseen vain, jos ostaja on ilmoittanut haluavansa vastaanottaa niitä syöttämällä sähköpostiosoitteen verkkosivustolla ja ilmoittanut haluavansa vastaanottaa suoramarkkinointiviestejä.

Ostaja voi milloin tahansa luopua sähköpostitse lähetettävistä tarjouksista ja uutiskirjeistä ilmoittamalla siitä meille sähköpostitse tai noudattamalla tarjouksia sisältävän sähköpostin ohjeita.

Jos asiakkaalla on valituksia verkkokaupasta, ne on lähetettävä sähköpostiosoitteeseen info@nanogo.fi